Tidrapportera i Dynamics 365 Business Central.

StoryPoint är lösningen som möjliggör att följa projekt, från tidrapportering till kundfakturor. Gör det enkelt för era anställda att tidrapportera när som helst, i mobilen eller via webben.

Funktioner

StoryPoint

  • check Full översikt över projekt & beläggning
  • check Tidrapportera i mobilen
  • check Enkelt att fakturera

99 SEK / Fullständig användare och månad

Ladda ner

Översikt StoryPoint

StoryPoint är applikationen till Dynamics 365 Business Central som ger dig full kontroll över företagets beläggning. Medarbetarna kan snabbt och smidigt rapportera arbetad tid oavsett var de befinner sig. Genom några knapptryck omvandlas den registrerade tiden till fakturaunderlag. Översiktsvyer låter er hålla koll på hur mycket tid ni lägger på olika kunder och projekt. Med StoryPoint får du mer kontroll och kan vara säker på att du får betalat för era arbetade timmar.

Pris

Priset för StoryPoint baseras på antal användare och användarnivån:
99 SEK / månad per fullständig användare
9 SEK/ månad per team member

Nyhet

Tidrapportera i mobilen med Business Central appen!

Med StoryPoint har du nu möjlighet att tidrapportera i Business Central appen. Perfekt för er som har folk ute på fältet som vill tidrapportera var som helst och när som helst utan tillgång till en dator.

Appen finns tillgänglig på Windows Store, Google Play och App Store. Skaffa StoryPoint och ladda ner Business Central appen idag!

Ladda ner appen

Fördelar

check Full översikt och kontroll

Med StoryPoint effektiviseras och förenklas hela processen med att omvandla rapporterad tid till fakturering. All information samlas strukturerat på samma ställe och man behöver inte hålla reda på timmar och minuter i huvudet eller på papperslappar.

check Enkelt att fakturera

Med StoryPoint effektiviseras och förenklas hela processen med att omvandla rapporterad tid till fakturering. All information samlas strukturerat på samma ställe och man behöver inte hålla reda på timmar och minuter i huvudet eller på papperslappar.

Kom igång med StoryPoint

Är du redo att komma igång eller vill du ta reda på mer om hur StoryPoint kan hjälpa er att effektivisera er tidsrapportering och beläggningshantering?

Ladda ner
playlist_add_check

Versioner

StoryPoint är tillgänglig för Dynamics 365 Business Central essential.

place

Tillgängliga länder

Denna app stöds i Österrike, Australien, Belgien, Kanada, Schweiz, Tjeckien, Tyskland, Danmark, Spanien, Finland, Frankrike, Storbritannien, Island, Italien, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Sverige och USA.

shop

Hur kommer vi igång?

StoryPoint är tillgängligt och redo att laddas ner på Microsoft AppSource