Färdiga Power BI rapporter

Badger är appen som ger er möjlighet att enkelt implementera färdiga mallar för Power BI i Dynamics 365 Business Central. Med siffror och data visualiserade blir det enklare att analysera företaget och få insikter som leder till snabbare och bättre beslut. Låt Badger gräva fram potentialen i ditt bolag!

SmartApps

Badger

  • check Kom igång på nolltid
  • check Visualisera er data
  • check Bygg enkelt egna rapporter

99 SEK / månad per fullständig användare

Ladda ner

Översikt

Badger är det snabbaste sättet att komma igång med Power BI
Installera Badger så slipper du bygga datamodeller och koda i DAX. Appen Innehåller allt du behöver för att enkelt kunna visualisera den data du samlat på dig i Dynamics 365 Business Central. När du kommit igång har du dessutom möjlighet att dra nytta av integrerad artificiell intelligens (AI). AI kan hjälpa dig att skapa insikter kring din verksamhet du tidigare inte hade.

Badger är en app som installeras i ditt affärsystem utan att påverka standardkoden vilket gör att den lätt går att avinstallera, den är dessutom gratis de första 30 dagarna, våga prova. Låt Badger gräva fram potentialen i ditt bolag!

Pris

Priset för Badger baseras på antal användare och användarnivån:
99 SEK / månad per fullständig användare

Vad är Power BI och varför Badger?

Power BI är en tjänst för företagsanalyser. Med Power BI får du insikter som gör att du snabbt kan fatta välgrundade beslut.

Omvandla data till snygga visuella objekt och dela dem med kollegor på valfri enhet.

Med hjälp av Badger kan du importera färdiga rapportpaket för just den del av verksamheten som du vill visualisera.

Fördelar med Badger

check_circle

Fri tillgång till färdiga rapportpaket

När du laddat ner Badger och kommit igång med din licens i Business Central så är det fritt fram att ladda ner mallarna som du hittar längre ner på den här sidan. Du har fri tillgång till alla mallar när du har en licens.

check_circle

Enklare att skapa insikter

Med visualiserad data är det enklare att få en överblick och se skillnader, möjligheter och fatta smartare beslut som du annars hade haft svårt att upptäcka. Vem vill inte få datan presenterad i en snygg graf istället för en gammeldags tabell?

Kom igång med Badger!

För att komma igång med Badger behöver du först ladda ner appen på Microsoft AppSource. När du gjort det så är det bara att ladda ner våra färdiga rapportpaket som du hittar här nedanför.

Ladda ner
Enkel installation

Så här kommer du igång med Badger på 90 sekunder.

Att komma igång med Badger och Power BI går snabbt och enkelt. Ladda ner Power BI desktop och se till att installera Badger appen i Business Central. Längre ner på den här sidan hittar du färdiga rapportpaket som bara är att ladda ner. Öppna rapportpaketet i Power BI desktop och du är mer eller mindre igång.

LADDA NER RAPPORTPAKET

Badger Project

Badger Project är en rapportlösning designad för att överblicka projekt och tidrapportering från Dynamics 365 Business Central. Badger Project består av flera fördefinierade rapporter, men användarna har åtkomst till data och kan enkelt bygga egna rapporter. Rapporterna är enkla att integrera i Dynamics 365 Business Central vilket ger användarna möjlighet att se rapporterna direkt i affärssystemet.

Ladda ner
Ladda ner rapportpaket

Badger Sales

Badger – Sales är en rapportlösning designad för att överblicka försäljning från Dynamics 365 Business Central. Badger – Sales består av flera fördefinierade rapporter, men användarna har åtkomst till data och kan enkelt bygga egna rapporter. Rapporterna är enkla att integrera i Dynamics 365 Business Central vilket ger användarna möjlighet att se säljrapporter direkt i affärssystemet.

Ladda ner
Ladda ner rapportpaket

Badger Finance

Badger – Finance är en rapportlösning designad för att överblicka redovisning från Dynamics 365 Business Central. Badger – Finance består av flera fördefinierade rapporter, men användarna har åtkomst till data och kan enkelt bygga egna rapporter. Rapporterna är enkla att integrera i Dynamics 365 Business Central vilket ger användarna möjlighet att se ekonomirapporter direkt i affärssystemet.

Ladda ner