2023-02-06

Sopimukset

Sopimukset

Hei Suomi!!

SmartApps on vihdoin tullut järkiimme ja kääntänyt ensimmäisen sovelluksemme suomeksi, tapaa Parrot.

Tee se toistuvasti! Parrotin avulla on helppo laskuttaa samat maksut joka kuukausi, vuosineljännes tai vuosi sekä auttaa sinua seuraamaan kaikkia toistuvia maksujasi ja maksujasi, jotka laskutetaan kunkin sopimuksen määritetyn jaksotuksen jälkeen. Parrot varmistaa, että kaikki maksut laskutetaan ajoissa ja pitää manuaalisen työn minimissä.

• Varmistaa, että asiakkaasi saavat oikean laskun oikeaan aikaan.

• Mahdollistaa paremman ennusteen, kun kaikki sopimukset on rekisteröity Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin.

• Voit yhdistää hinnastot toistuviin maksuihisi, kuten tilauksiin, lisensseihin ja vuokrasopimuksiin.

Olemme myös ylpeitä voidessamme sanoa, että suomeksi käännetyn sovelluksen lisäksi meillä on myös 2 kumppania Suomessa. Sekä Futuriot että Innofactor ovat onnistuneet toteuttamaan Parrotin suomenkielisessä lokalisoinnissa ja nyt niiden käyttäjät voivat käyttää sovellusta myös suomeksi.

Kuulostaako tämä teksti mielestäsi hieman “google-kääntäjältä”? No se on😊, mutta voit olla varma, että sovelluksen käännöksiä ovat lukeneet ja korjanneet ihmiset, jotka todella tietävät, mitä he tekevät, sekä Suomen että Business Centralin osalta.

Joten, oletko valmis tekemään sen toistuvasti? Ota yhteyttä Futuriotiin tai Innofactoriin, niin he auttavat sinua hallitsemaan toistuvaa laskutustasi varmistaen, että kaikki veloitukset laskutetaan ajoissa ja manuaalinen työ pidetään minimissä.

Futuriot

Innofactor

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Parrotista.

And for all non-Finnish speaking people, Parrot is now available in Finnish😊